Sunday, 20 November 2011

Miss Kesepian :( !!

Assalamualaikum ..
Hai blogger !! Hari ini miss rasa kesepian sangat , miss tak tahu kenapa .. Huhu :( !!
Maybe miss rindukan kenangan2 dengan kawan2 n orana yang miss sayang kot ..  Huhu ..
Miss rindu nak balik asrama hari ini padahal hari ini baru masuk hari kedua miss kat rumah , bosan lah juga tapi nak buat cam mana .. Terima aja lah .. Huhu .. Hari ini mesti ehem2 miss dah balik asrama , yalah nak ambil exam esok , hehe .. Tapi apa2 pun , miss doakan yang terbaik buat dia .. Harap2 dia dapat buat esok .. AMIN !! Hari jumaat hari tu miss ingat nak balik dengan dia sebab hari last tapi sedih sebab tak sempat , huhu .. Tahu tak apa kesan miss tak balik dengan dia ?? Miss menangis tak henti2 , hehe , sedih punya pasal tak balik sama .. Yalah , tahun depan dah tak dapat nak tengok dia + tak dapat nak jaga dia .. Huhu :( !! Ni lah baru first time miss nangis sebab pakwe , teruk betul miss ni !! Hehe .. Tapi apa2 pun , miss harap hubungan miss dengan si dia tak stop sampai di sini .. Miss sentiasa doakan yang terbaik untuk dia !! Nanti kalau ada masa , kita jumpa ea awak .. !! Hehe :):):) !! Ok lah , miss tak tahu nak cerita apa lagi , tunggu esok aja lah ea !! Bye blogger !! See u tomorrow !! Muah , muah !!

No comments:

Post a Comment