Saturday, 19 November 2011

Hari Last Dekat SEMESRA 2011

Assalamualaikum .
Hai blogger !!
Rindu nak tulis ..
Haha ..
Hurm hari ini miss nak story pasal hari last miss kat sekolah semalam pada tahun 2011 .
Banyak kenangan yang berlaku yahun 2011 , rasa macam tak nak masa tu berlalu dengan cepat tapi apa kan daya kita tak boleh undur kan masa , huhu :( !!
Hurm , semalam ada penutupan pasca PMR , sedih tapi program tahun ni best sangat sebab apa yang kita rancang semua menjadi , hehe , syukur alhamdulillah :) !!
Ni pun sebab atas usaha pelajar2 PMR n UMI yang selalu bagi sokongan kat kami , terima kasih , UMI !!
Hurm , dalam happy2 , ada juga kesedihan ..
UMI akan pindah n cikgu Azrina pun sama ..
Pasti kami akan rindu mereka sangat2 !!
Terima kasih cikgu sebab tak pernah penat ajar kami .
Sayang cikgu sangat2 !!
Harap cikgu2 yang pindah tu akan jaga diri elok2 !!
Kami sentiasa doakan yang terbaik untuk cikgu semua :) !!
Muah , muah , muah !!

No comments:

Post a Comment