Wednesday, 9 November 2011

Besday paling bermakna buat miss !!!

Hari tu waktu besday miss , best sangat ..
Nak2 lagi waktu orang yang wish late kat miss .
Orang tu siap realisasi kan impian miss .
Best sangat .
Miss pernah pasang impian kalau boleh miss nak sangat orang bagi miss anak patung n coklat , hurm , kalau boleh miss nak ehem2 miss bagi tapi tak mungkin lah ..
Huhu :(
Ehem2 miss sibuk .
Huh :( !!
Tapi apa2 pun , miss berterima kasih sangat kat orang tu sebab dah buat impian miss tercapai walaupun bukan dari orang yang miss harap2 kan ..
Hehe :)
TENGS !!
Miss sayang kamu :) !!!

No comments:

Post a Comment