Thursday, 22 December 2011

Hari Yang Menggembirakan :)

hurm , alhamdulillah akhirnya result miss cemerlang :) . miss tak sangka sangat boleh dapat 8a1b . itu pun dah cukup menggembirakan miss . akhirnya impian miss untuk gembirakan mak n abang terlaksana juga , alhamdulillah :) !! mula-mula cikgu umumkan result yang dapat straight a , miss ingat ada la nama miss yang tersenarai tapi tak ada rezeki . huhu . tapi apa-apa pun miss bersyukur lah sebab result miss tak lah seteruk mana even tak straight a . miss sebenarnya macam tak percaya yang miss boleh dapat a banyak macam tu . yela waktu trial dulu pun tak lah banyak macam tu , nak dapat a pun susah tapi di atas berkat usaha miss , akhirnya result yang keluar pun bagus . kadang-kadang rasa cam tak puas hati je sebab tak dapatkan straight a tapi nak buat camner . huhu . bagi miss , ni baru PMR , miss masih ada SPM . tu la yang paling penting :) !! penetu masa depan hidup miss . insyaallah kalau dah dapat yang terbaik sekarang , mana tahu yang akan datang lagi bertambah baik . insyaallah :) !! amin ... minta-minta betul la . tahun depan amiss ingat nak tukar sekolah tapi sayang la pula kat kawan-kawan . plus , tak sanggup nak tinggal kat cikgu-cikgu . hurm , dah cerita pasal cikgu , ni nak cakap kat cikgu terima kasih banyak-banyak !! yela , penat cikgu ajar kami sampai sanggup tinggalkan anak-anak untuk luangkan masa mengajar untuk kami . tak ternilai pengorbanan cikgu terhadap kami sebagai pelajar . terima kasih cikgu . n especially for ustaz shukri , miss betul-betul minta maaf sebab miss tak dapat tunaikan hajat ustaz untuk dapatkan subjek BA a . " maafkan saya , ustaz :) " , huhu . alhamdulillah tahun ni result sekolah miss tak ada yang gagal . bersyukur sangat . plus , peratus n gps pun meningkat , alhamdulillah . hope tahun depan akan kekalkan prestasi sekolah . make the proud of u . haha . chaiyok0chaiyok la semesra :) . okay lah miss pun dah tak tahu nak story apa lagi . lagipun miss dah penat + ngantuk . bayangkanlah , sebelum result nak keluar , makan pun terbengkalai . mandi basah lagi . tidur pun tak cukup lena . huh !! sekarang dah tak jadi macam tu sebab result dah keluar , hehe . see u next time blogger :) . tata ! assalamualaikum .

No comments:

Post a Comment