Wednesday, 21 December 2011

Esok Hari Yang Ditunggu-tunggu

assalamualaikum blog ?? hehe . rindu nak share story dengan blog . perrrggghhhhhh !!! esok lah hari yang ditunggu-tunggu . yela mana tak nya , esok kan hari nak ambil result PMR . hurm , terbaikkk :) haha . hope result miss okay :) . takut sangat nak menempuh hari esok . huhu . harap-harap ALLAH beri miss kekuatan untuk menempuh hari esok . jangan lah patah or lemah semangat . hurm , lagi 1 , hope miss dapat terima apa jua result miss esok . miss kena reda dengan result . dah itu yang miss usaha so miss tetap kena bangga dengan result miss . nak-nak lagi itu semua hasil usaha miss . yela . dah 3 tahun miss belajar . huhu . penat tapi best gila !!! mesti rindu semua tu . nak-nak lagi waktu dalam bilik darjah . hehe . hurm , apa yang miss harap sekarang ni , miss nak sangat 1 sekolah SERI RAUB cemerlang dalam exam PMR kali ni . hehe . kalau boleh nak sangat semua straight a . haha :) . amin ... tapi yang sedih kan bila hari esok miss tak dapat pergi sekolah ngan ayah tercinta . yela , ayah dah tak ada . " kan best kalau dapat pergi sama-sama ngan ayah :) " tapi miss kena terima dengan hati yang ikhlas bahawa ayah miss dah tak ada kat dunia ni . tapi apa-apa pun miss kena yakin even ayah tak ada dengan miss waktu ambil result , at least ... ayah mesti ada di samping miss , selalu teman miss . nak-nak lagi dalam hati miss . miss tak kan pernah lupa ayah . ayah lah yang selalu sokong miss . miss rinduuuuuu n sayangggg sangat-sangat kat ayah :) !!! insyaallah nanti kita akan jumpa di syurga kelak . amin ... insyaallah esok miss akan bawa berita yang happy untuk family miss :) especially for my mum n my brother . hopefully ... harap sangat 9a akan ada di tangan miss :) !!! kita tunggu hari esok . okay lah blog . nanti miss bawa story lagi banyak okay :) hehe . kalau dah dimulakan dengan salam so pengakhirannya pun mesti diakhiri dengan salam juga . assalamualaikum .

No comments:

Post a Comment