Sunday, 25 December 2011

22122011

hurm , tarikh 22122011 ni la paling istimewa buat diri miss . hehe . yela , mana tak nye , kenangan 1 miss dapat result yang cemerlang , 8a1b . susah nak dapat tapi hasil berkat usaha miss , alhamdulillah miss dapat gak la . hehe . hurm lagi satu kenangan special sebab tarikh ni la ulang tahun couple miss ngan asrul . genap 10 bulan , even dia tak sweet macam boy lain tapi tak sangka juga boleh bertahan sampai sekarang . hehe . miss harap ia akan kekal sampai ke jinjang pelamin . haha ! gatal betul miss ni . belajar pun tak habis lagi . hehe . apa-apa pun kalau boleh , miss nak serius ngan dia lepas habis belajar . lagipun waktu tu mak n abang dah okay . hehe . insyaallah tunggu jodoh je . haha ! kalau lah ada ngan asrul <3 ! haha . hurm , k la blogger , miss tak tahu nak story apa dah . nanti kita share lagi ea . assalamualaikum .

No comments:

Post a Comment