Friday, 25 November 2011

Kawan Sejati :)







Assalamualaikum .. Hye blog !! Lama miss tak story mory .. Hurm .. Dah cuti seminggu pun miss tetap rasa bosan .. Huhu .. Hurm , hari ini miss nak story pasal kawan2 miss . Miss ada ramai kawan tapi kawan yang paling rapat dengan miss ada tiga orang . Dorang ni memang kawan miss sampai mati ! Miss sayang gila kat dorang ni .. Miss jumpa dorang ni pun waktu kita orang sama2 masuk tingkatan 1 . Waktu tu muka semua nerd2 , hehe .. Tapi yang paling best , kita orang semua dari sekolah yang lain2 tapi dapat juga kita orang bersama . Sweet nya !! Haha ! Macam2 peristiwa terjadi , paling best bila akhir tahun ni , kita orang tak pernah renggang sikit un , selalu berkepit ! Nak buat apa2 pun , mesti berempat ! Best sangat :) ! Miss kenal kan lah .. Hehe .. Miss kenalkan dari tarikh lahir dulu lah , hehe .. First , miss nak kenal kan MIMI ! dia ni budak KRAU 1 , baik sangat . Sampai sekarang miss tak boleh kalau hilang dia sebab dia ni ibarat tulang belakang miss , sayang sangat kalau hilang dia . Dia suka buat miss senyum , kalau gaduh ngan dia , memang tak best ! Rasa macam tak akan jumpa dah kawan sebaik n sekepala ! Haha . Lgipun miss ngan dia dah jadi adik beradik angkat . Ayah dia yang ambil miss . Kalau ada apa2 , miss mesti ngadu kat dia , dia pun dah miss anggap macam sis miss . Hurm , lagi seorang ni dari KG AJAI . Dia la kawan yang miss kenal lepas kawan2 kita orang pergi MRSM . Miss ngan dia rapat gila tapi bila masuk f2 , miss dah tak rapat dengan dia . Huhu tapi apa2 pun miss bersyukur sangat sebab sampai sekarang kita orang tak pernah putus kawan . Alhamdulillah , hope sampai bila2 takkan pernah putus ! Lupa nak bagi tahu nama dia , SUEHA . Lagi seorang ni nama dia AINA . Dari LEMBAH KLAU . Dia ni cantik , macam anak orang cina tapi sayang siapa2 nak couple ngan dia ni susah sikit , bukan sebab memilah tapi miss sendiri tak tahu . Maybe tak nak lagi kot . Nak belajar dulu kot . Plus , dia ni baik . Sama juga macam MIMI n SUEHA . Tapi dalam empat2 ni , yang dah couple , miss je lah , yang lain still single . Huhu , nampak sangat miss ni menggatal lebih , haha ! Miss harap sangat kalau tahun depan kita still boleh jumpa lagi !! Miss sayang sangat2 kat dia orang , semua suka bagi semangat :) ! Susah senang kita sama2 ! Hope kita takkan lost contact . AMINNNNN .. Miss paling tak suka kalau kita orang gaduh , yalah siapa suka . Kalau gaduh , susah sangat nak berbaik balik . HUH !! Tapi apa2 pun sekarang kami tak gaduh2 dah , selalu kongsi problem . Tak pernah biarkan siapa2 susah . Sumpah miss cakap , best gila dapat kawan macam dorang !! Susah nak jumpa . Miss tak tahu kenapa miss takut hilang dia orang , miss tak sanggup sebab dia orang ibarat PELANGI n CAHAYA buat dira miss . Menerangi hari2 gelap miss n sentiasa bagi warna yang ceria untuk miss :) ! Miss sayang kau orang ketat2 :) ! Muah , muah ! Jangan pernah putus .. Kawan sampai mati :) Tengok la gambar2 kami .

No comments:

Post a Comment