Friday, 18 November 2011

Jamuan Asrama SEMESRA 2011 :)

Assalamualaikum .
Semalam jamuan untuk asrama SEMESRA , best sangat2 !!
Paling best bila miss dapat peluang bersama kawan2 n ehem2 , hehe ..
P sedih juga lah sebab ehem2 miss dah tak ada kat sekolah tu tahun depan , miss sedih sangat2 n dah berapa kali miss nangis sebab dia , huhu :( !!
Yalah , love at the first sight , susah nak lupa kan .
Hehe ..
P apa2 pun miss happy sebab dapat duduk dengan dia semalam n tangkap gambar ngan dia , happy sangat2 , terlepas juga hajat miss nak bergambar dengan dia , hehe :) !!
Miss harap hubungan miss dengan dia akan kekal sampai bila2 ..
Susah nak cari guy macam dia , baik , penyayang n macam2  yang baik lah ,hehe .
Benda yang paling miss akan rindu kat dia semestinya senyuman dia :) ..
Miss hope kita tak akan putus ..
Hehe ..
Miss sayang dia sangat2 !!
Miss harap dia dapat jaga diri elok2 :) !!
Jangan nakal2 , hehe .
Sayang awak :) !!

No comments:

Post a Comment