Friday, 18 November 2011

Jamuan 3KAA

Assalamualaikum ..
Hari ini miss nak story tentang apa yang terjadi minggu ni ..
Minggu ni banyak sangat kenangan yang manis buat dira miss ..
First sekali , miss nak story pasal jamuan kelas miss baru2 ni , best sangat2 ..
Jamuan kita orang best sangat2 walaupun cikgu Mini tak ada , alhamdulillah kami sekelas dapat handle , hehe ..
Miss harap tahun depan kita dapat buat jamuan sama2 , itu pun kalau kita still belajar kat SEMESRA !
Sedih sangat bila hari ini dah last kita jumpa , nak jumpa sama2 kena lah tunggu result kita keluar bulan 12 t ..
Huhu , debar2 lah ..
Miss ingat lagi waktu jamuan tu miss nangis sebab miss takut kalau tahun depan kita tak berjumpa , huhu :( !
Lagi satu kompem miss rindu semua kenangan kita sama2 !!
Yalah dah 3 tahun kita kenal + kongsi segala suka duka sama2 , belajar pahit getir sama2 n tak pernah biarkan kawan sekelas berada dalam kesusahan , tu yang miss sayang kelas 3KAA 2011 !!
Miss sayang sangat2 korang !! HANAFI , ASYRAF , RAFIZI , AFFIZI , SYAFIQ ,FARAH , NATASYA , AISYAH ,AZLIN ,AMIRAH , AINA , SHAHFIKA , SYAFIKA , SYAMMIMI n HANANI !!
Jangan lupa knangan kita ea walaupun kita tak belajar sama2 !!
Muuuuaaaaaahhhhhhh !!
Sayang 3KAA 2011 :)

No comments:

Post a Comment